به گزارش مشرق به نقل از سوره مهر، عبدالامير افشين پور درباره چگونگي تدوين خاطرات خود از دوران اسارت گفت: من 19 مهرماه سال 1359 در خرمشهر به اسارت نيروهاي بعثي عراق درآمدم. 4 سال در اردوگاههاي رماديه و تکريت و 6 سال نيز در اردوگاه موصل بودم و روز ششم شهريور 1369 به ايران بازگشتم.
افشينپور که در طول 10 سال اسارت، حدود 600 نامه به زبان رمز براي مادر خود نوشته تنها پس از گذشت 15 روز از آزادي، نگارش خاطرات دوران اسارتش را با رمزگشايي اين نامهها آغاز کرده است.
وي با بيان اين که اين نامهها در موزه آثار ملي جنگ در خرمشهر نگهداري ميشود ادامه داد:نگارش خاطراتم حدود 14 سال به طول انجاميد. در ابتدا اين خاطرات را به خاطر خودم مينوشتم اما بعدها با تشويق برخي از دوستانم، اقدام به انتشار آنها کردم.
اين کتاب در سه فصل با عناوين «اردوگاه رماديه»، «اردوگاه موصل» و «اردوگاه تکريت» تهيه و تدوين شده است.
در پايان اين کتاب اسنادي مانند کارت شناسايي عبدالامير افشينپور و تصاويري از دوران قبل از اسارت و پس از آزادي او ارائه شدهاند.
کتاب «شن هاي سرخ تکريت» خاطرات خود نوشت عبدالامير افشين پور توليد دفتر ادبيات و هنر مقاومت حوزه هنري است که در 414 صفحه ،قطع وزيري و در تيراژ 2 هزار و 500 نسخه و با قيمت 6 هزار و 600 تومان توسط سوره مهر به چاپ دوم رسيد.
چاپ دوم کتاب «شن هاي سرخ تکريت» که خاطرات خودنوشت عبدالامير افشين پور از دوران اسارت ده ساله در عراق است،توسط سوره مهر منتشر شد.